Poštovani roditelji/skrbnici,   

prijam učenika u Glazbenu školu Slavonski Brod ove godine odvijat će se elektronskim putem i trajat će do 26. lipnja 2020. godine.

Djeca koja prvi put dolaze u našu glazbenu školu, a rođena su 2012.-2013.-2014. godine i na jesen kreću u prvi ili drugi razred osnovne škole, u glazbenoj školi upisuju pripremne razrede za osnovnu glazbenu školu (FMV I. i FMV II).

Sve detaljnije upute pogledajte na kartici UPISI predškolsko glazbeno obrazovanje, na mrežnoj stranici glazbene škole. Za djecu koja kreću u prvi (I.) razred osnovne škole pogledajte OBAVIJEST – FMV I. Za djecu koja kreću u drugi (II.) razred osnovne škole pogledajte OBAVIJEST – FMV II.

Učenici koji su u šk. god. 2019./2020. pohađali I. pripremni razred (FMV I.) kod nastavnice Ifigenije Zeba, automatski prelaze u II. pripremni razred. Sve detaljnije upute ih čekaju na mrežnoj stranici glazbene škole u kartici UPISI predškolsko glazbeno obrazovanje – FMV II. Zeba.

Učenici koji su u šk. god. 2019./2020. pohađali II. pripremni razred  (FMV II.) i ove godine upisuju prvi (I.) razred osnovne glazbene škole, sve detaljnije upute će naći na kartici UPISI – osnovna glazbena škola, na mrežnoj stranici glazbene škole.

S poštovanjem, ravnateljica Glazbene škole, Mirela Jagodić, prof.

Skip to content