Upisi – osnovna glazbena škola

Dodatni prijam učenika u 1. razred osnovne glazbene škole

Dodatni prijam novih učenika koji nisu pohađali pripremne razrede za osnovnu glazbenu školu, a žele upisati 1. razred osnovne glazbene škole, bit će u srijedu, 8. rujna 2021. godine u 17 sati u dvorani Glazbene škole.

Na prijam dolaze učenici i njihovi roditelji/skrbnici.

Upis učenika svih razreda osnovne glazbene škole

Upis učenika u Glazbenu školu Slavonski Brod odvijat će se u razdoblju od 30. 8. 2021. do 3. 9. 2021. godine, svakim danom u terminima od 8 do 12 i od 16 do 20 sati. Molimo Vas da dođete u Školu potvrditi upis s popunjenom UPISNICOM i potpisati ugovor o plaćanju participacije.

Ovdje pogledajte POPIS UČENIKA primljenih u prvi razred osnovne glazbene škole.

Svi učenici osnovne glazbene škole obavezni su potvrditi upis.

Nastava počinje u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine. Za učenike koji upisuju 1. razred osnovne glazbene škole 6. rujna bit će podjela rasporeda u 10 i u 17 sati – ovisno o smjeni koju Vaše dijete pohađa u svojoj osnovnoj školi. Učenike svih ostalih razreda osnovne glazbene škole kontaktirat će njihovi učitelji instrumenta radi dogovora za raspored nastave.

Za sve dodatne informacije slobodno se možete obratiti na e-mail adresu Škole ili u tajništvo na tel. 447-148.

S poštovanjem, ravnateljica Glazbene škole, Mirela Jagodić, prof.

Obavijest o prijamu u 1. razred osnovne glazbene škole

Prijam učenika koji nisu pohađali pripremne razrede za osnovnu glazbenu školu, a žele upisati 1. razred osnovne glazbene škole, bit će u rujnu 2021., u prvom nastavnom tjednu nove školske 2021./2022. godine.

Krajem kolovoza objavit ćemo točan termin na službenoj mrežnoj stranici Škole.

Skip to content