Upisi –

srednja glazbena škola

Upis učenika srednje glazbene škole

Upis učenika u Glazbenu školu Slavonski Brod odvijat će se u razdoblju od 29. 8. 2022. do 2. 9. 2022. godine, svakim danom u terminima od 8 do 12 i od 16 do 20 sati. Molimo Vas da dođete u Školu potvrditi upis s popunjenom UPISNICOM i potpisati ugovor o plaćanju participacije.

Na upis trebaju doći roditelji/skrbnici učenika koji upisuju 2., 3. i 4. razred srednje glazbene škole – paralelni umjetnički program. Učenici kojima je Glazbena škola Slavonski Brod matična srednja škola ne trebaju dolaziti na potvrdu upisa.

Za sve dodatne informacije slobodno se možete obratiti na e-mail adresu Škole ili u tajništvo na tel. 447-148.

Popis udžbenika za učenike srednje škole

Glazbena škola Slavonski Brod objavljuje popis udžbenika i drugih nastavnih materijala za učenike 1. i 2. razreda srednje škole za školsku godinu 2022./2023. To se odnosi na učenike koji pohađaju temeljni obrazovni program (dakle, kojima je Glazbena škola Slavonski Brod matična srednja škola).

Popis udžbenika za učenike 1. razreda srednje škole

Popis udžbenika za učenike 2. razreda srednje škole

Natječaj za upis u 1. razred srednje škole

Glazbena škola Slavonski Brod objavljuje Natječaj za upis učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023.

Roditeljski sastanak – upis u 1. razred srednje glazbene škole

Roditeljski sastanak za roditelje/skrbnike učenika 6. razreda osnovne glazbene škole koji žele upisati 1. razred srednje glazbene škole bit će u srijedu, 8. lipnja 2022. godine u 19:00 sati u Velikoj dvorani Glazbene škole Slavonski Brod.

Sastanku mogu prisustvovati i učenici kandidati za upis.

Skip to content