Upisi –

srednja glazbena škola

Upis učenika srednje glazbene škole

Upis učenika u Glazbenu školu Slavonski Brod odvijat će se u razdoblju od 30. 8. 2021. do 3. 9. 2021. godine, svakim danom u terminima od 8 do 12 i od 16 do 20 sati. Molimo Vas da dođete u Školu potvrditi upis s popunjenom UPISNICOM i potpisati ugovor o plaćanju participacije.

Na upis trebaju doći roditelji/skrbnici svih učenika koji upisuju 1., 2., 3. i 4. razred srednje glazbene škole – paralelni umjetnički program. Učenici kojima je Glazbena škola Slavonski Brod matična srednja škola ne trebaju dolaziti na potvrdu upisa. 

Nastava počinje 6. rujna 2021. godine. Učenici koji upisuju 1. razred srednje glazbene škole trebaju doći u Školu 6. rujna u 10 ili u 17 sati na podjelu rasporeda nastave. Učenici ostalih razreda raspored skupne nastave dobit će unaprijed od svojih razrednika, a za raspored individualne nastave trebaju 6. rujna kontaktirati svoje nastavnike instrumenata. 

Za sve dodatne informacije slobodno se možete obratiti na e-mail adresu Škole ili u tajništvo na tel. 447-148.

S poštovanjem, ravnateljica Glazbene škole, Mirela Jagodić, prof.

Upis u 1. r. srednje glazbene škole

Glazbena škola Slavonski Brod objavljuje Natječaj za upis učenika u 1. r. srednje glazbene škole u šk. god. 2021./2022. Molimo kandidate da se pridržavaju termina prijavljivanja obrazovnih programa, održavanja prijamnog ispita, dostave prijavnica i upisnica određenih Natječajem.

Natječaj za upis učenika u 1. r. SGŠ

Skip to content