Unatoč tomu što je škola preseljena u virtualni oblik, Turistički klaster Slavonska košarica odlučio je prošloga tjedna provesti svoj projekt nagrađivanja najuspješnijih slavonskobrodskih osnovnoškolaca po kriteriju njihove uspješnosti na županijskim i državnim natjecanjima. Tako su i trojica uspješnih učenika Glazbene škole Slavonski Brod zaslužili svoje ovogodišnje ”učeničke košarice” pune jabuka, školskog pribora i prigodnih poklončića.

Adrian Djaković (saksofon, 2. r. OGŠ), za osvojene 2. nagradu na Međunarodnom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola Mladi Padovec održanom u Novom Marofu i 2. nagradu na 58. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa – REGIONALNO NATJECANJE održanom u Jastrebarskom.

Bono Peić (flauta, 4. r. OGŠ), za osvojene 1. nagradu na Međunarodnom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola Mladi Padovec održanom u Novom Marofu i 1. nagradu na 58. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa – REGIONALNO NATJECANJE održanom u Jastrebarskom čime se kvalificirao na DRŽAVNO NATJECANJE.

Josip Matanović (brač, 4. r. OGŠ), koji je prošle godine dobio OSKARA ZNANJA za apsolutno 1. mjesto u svojoj disciplini i kategoriji na 57. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa – DRŽAVNO NATJECANJE, a krajem 2019. godine postao je i dobitnikom stipendije Zaklade Marina Čilića.

Košarice je u ime nagrađenika primila ravnateljica Mirela Jagodić, a potom su proslijeđene na njihove adrese.

Skip to content