Glazbena škola Slavonski Brod započinje novu nastavnu godinu u ponedjeljak, 7. rujna. Molimo učenike i roditelje da obrate pažnju na sljedeće:

  • učenici koji su u šk. god. 2020./2021. upisali 1. razred osnovne glazbene škole i 1. razred srednje glazbene škole doći će u ponedjeljak, 7. rujna u 10 ili u 17 sati na podjelu rasporeda nastave. Učenici 1. r. OGŠ javit će se svojim učiteljima instrumenta (popis će biti objavljen na oglasnoj ploči Škole), a učenici 1. r. SGŠ svojoj razrednici.
  • učenici ostalih razreda (od 2. do 6. r. OGŠ te od 2. do 4. r. SGŠ) ne dolaze u Školu, nego će se telefonskim putem javiti svojim nastavnicima instrumenata i dogovoriti za daljnji raspored.
  • učenici svih razreda srednje glazbene škole od ponedjeljka, 7. rujna pohađaju nastavu skupnih predmeta prema rasporedu koji su dobili elektroničkom poštom.
  • učenici koji su u šk. god. 2020./2021. upisali pripremne razrede (FMV I i FMV II) o svom će rasporedu biti naknadno obaviješteni na internetskoj stranici Glazbene škole Slavonski Brod.

Prilikom dolaska u Školu molimo da se svi učenici pridržavaju uputa objavljenih u Obavijesti o provođenju mjera radi sprječavanja epidemije COVID-19.

Skip to content