Nakon dvije godine, brodska glazbena škola ponovno je na Brodskom glazbenom ljetu!

Zbog epidemije uzrokovane širenjem koronavirusa, prošle školske godine nije bilo moguće održati svečani koncert na ovoj najznačajnijoj gradskoj glazbenoj manifestaciji. No, učenici i nastavnici od glazbe nikada nisu odustali i u svom radu ni jednom nisu posustali, stoga na samom završetku šezdeset sedme školske godine po redu Glazbena škola Slavonski Brod priređuje svečani koncert učenika nagrađenih na glazbenim natjecanjima – u Hrvatskoj i u inozemstvu, uživo i u virtualnom obliku.

Po završetku školske godine 2020./2021. Glazbena škola Slavonski Brod može se pohvaliti svojim ponajboljim učenicima osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, koji su sudjelovali na pet natjecanja s kojih su se vratili s odličnih 17 nagrada u disciplinama klavir, bisernica, brač i harmonika. Čestitke treba uputiti i učenicima, i njihovim mentorima, i korepetitorima – jer u ovim izazovnim vremenima njihova volja, trud i upornost vrijede još više!

Izravan prijenos Koncerta nagrađenih učenika pratite u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine s početkom u 19:30 sati na Facebook i YouTube stranicama Kazališno-koncertne dvorane Ivana Brlić-Mažuranić!

Programska knjižica

Skip to content