Drugu godinu zaredom ugostili smo u našoj školi klaviristicu i pedagoginju Miju Elezović, koja je od 2016. godine docentica za komornu glazbu i klavir na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. U subotu, 3. veljače 2024. godine održala je cjelodnevni seminar za učenike Odjela za klavir. Vrsna glazbenica s bogatom međunarodnom karijerom, i u izvođačkom i u pedagoškom području, predano je radila s našim učenicima i ponudila im niz korisnih savjeta za napredovanje.

Na seminaru su sudjelovali Jakov Đaković (3. r.) i Nera Vidmar (3. r. SGŠ) iz klase nastavnice Dubravke Kolesarić, Karlo Mikulić (2. r.) iz klase Karle Biondić, Josip Gregurić (3. r. SGŠ) iz klase Zdravke Tekić-Dadić, Ena Jurić i Luka Stažić (5. r.) iz klase Valentine Iveljić, Stjepan Živatović (6. r.) iz klase Hrvoja Aušića, Borna Volpe (2. r.) iz klase Marte Galić te Filip Malogorski (5. r.) iz klase Frane Fabrisa.

Krajem ovoga mjeseca Mia Elezović ponovno će gostovati u našoj školi, ovoga puta u duu s Filipom Novoselom na braču. Priredit će koncert u sklopu koncertne sezone Kazališno-koncertne dvorane Ivana Brlić-Mažuranić.

Skip to content